Maidoton ja munaton suklaakakku

Pohja:
200g gluteenittomia Digestive-keksejä
100 g maidotonta Keiju-margariinia (70%)

Täyte:
4 dl GoGreen Vispi
2 dl Sunnuntai Kuohkea Vispi
300g tummaa suklaata (Brunberg)

-Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.

-Murenna keksit ja sekoita sulatettuun margariiniin.

-Painele seos irtopohjavuokaan tasaisesti
-Vaahdota JÄÄKAAPPIKYLMÄT kermat
-Sulata suklaa mikrossa välillä sekoittaen.

-Lisää suklaasula vispivaahtoon ja vatkaa tasaiseksi.

-Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa n.
3 tuntia tai mielellään seuraavaan päivään.

-Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle.

-Koristele haluamallasi tavalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Tea2012
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g233g1050kcal18g158.7g37.3g8.4g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)117g735kcal0g0g81.7g0g
Gogreen Vispi (Raisio), annos 200g467g1073kcal1.9g56g93.3g2.3g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g233g257kcal1.2g35g11.7g0g
Brunberg tumma suklaa (150g)350g1789kcal15.8g199.5g119g24.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2800g9807kcal73.8g898.4g686g70.4g
Valittu annoskoko1400g4904kcal36.9g449.2g343g35.2g
Annoskoko puolitettuna700g2452kcal18.5g224.6g171.5g17.6g
Arvot/100g100g350kcal2.6g32.1g24.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272496