Banaanikakku Esikko

Banaanit survotaan ja sekoitetaan sokerin kanssa.

Kevyesti vatkatut munat lisätään, samoin kerma ja sulatettu tai juokseva margariini ja viimeksi jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauho, sooda 1tl ja vaniljasokeri.

Paista uunin alaosassa 1h miedossa lämmössä 175c.

Kakun voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g478g402kcal5.3g87.5g1.9g8.6g
Canderel makeutusjauhe199g765kcal5.8g185.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 110g156kcal13.7g0.3g11.2g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 6g42kcal0g0g4.8g0g
Margariini, flora kevyt 40 100g375kcal0.2g5.3g39.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g40kcal0g9.9g0g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g100g70kcal2g3.3g5.2g0.6g
Vehnäjauho puolikarkea 388g1333kcal39.6g271.8g4.7g13.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2800g6398kcal134.2g1134.6g135.2g45.6g
Valittu annoskoko1400g3199kcal67.1g567.3g67.6g22.8g
Annoskoko puolitettuna700g1599kcal33.6g283.7g33.8g11.4g
Arvot/100g100g229kcal4.8g40.5g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279917