Herkkuleipä

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää muut aineet.

Anna kohota tunnin verran.

Voitele ja korppujauhota n. 20 cm leipävuoka.

Kaada taikina vuokaan ja anna kohota uunin lämpenemisen ajan.

(175 astetta) Laita vuoka uuniin 15 minuutiksi.

Sen jälkeen alenna uunin lämpötilaa 100 asteeseen ja anna kypsyä noin tunnin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Shun
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 601g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 50g37kcal6.6g0.6g0.2g3.5g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 24g213kcal0g0g24g0g
Kaurahiutale 80g300kcal11.6g45.7g5.8g8g
Pellavansiemenrouhe,Risetti64g321kcal16g21.3g18.5g18.2g
Mantelilastu (A la meira)50g300kcal12g3.3g27g0g
Vehnäjauho puolikarkea 521g1787kcal53.1g364.5g6.2g18.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2800g5915kcal198.6g870.8g163.4g95.8g
Valittu annoskoko1400g2957kcal99.3g435.4g81.7g47.9g
Annoskoko puolitettuna700g1479kcal49.7g217.7g40.9g24g
Arvot/100g100g211kcal7.1g31.1g5.8g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=291640