Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 662g393kcal64.9g19.9g2.6g0g
Sokeri 113g457kcal0g112.4g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai172g602kcal20.7g122.2g3.6g5.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g13g53kcal0g13.1g0g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 437g623kcal54.6g1.3g44.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2800g4255kcal280.4g537.8g102g10.4g
Valittu annoskoko1400g2128kcal140.2g268.9g51g5.2g
Annoskoko puolitettuna700g1064kcal70.1g134.5g25.5g2.6g
Arvot/100g100g152kcal10g19.2g3.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446104