Pullataikina / Pullat

1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

2. Lisää muna, suola, sokeri ja kardemumma.

3. Laita osa jauhoista.

Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Lisää loput jauhot sekä sulatettu voi taikinaan.

5. Anna taikinan kohota liinan alla.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Testi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 685g2349kcal69.8g479.2g8.2g24g
Voi 124g899kcal1.5g0.5g100.7g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g12g39kcal1.4g7.4g0.9g3.5g
Sokeri 105g428kcal0g105.2g0g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 68g97kcal8.5g0.2g7g0g
Hiiva 31g23kcal4.1g0.3g0.1g2.1g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 372g235kcal11.2g17.8g13g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2800g8138kcal193g1221.2g259.8g59.2g
Valittu annoskoko1400g4069kcal96.5g610.6g129.9g29.6g
Annoskoko puolitettuna700g2034kcal48.3g305.3g65g14.8g
Arvot/100g100g291kcal6.9g43.6g9.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52403