Lohikeitto (kevyt)

1. Kuori perunat ja sipuli, laita ne kattilaan ja lisää vettä niin että kasvikset peittyvät.

Lisää suola ja halutessasi pippuri.

2. Keitä kannen alla kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

3. Lisää kohmeiset lohipalat ja keitä kypsäksi.

4. Lisää maito ja anna kiehahtaa.

5. Syö!

Huom.

Lohen tilalla voi käyttää myös seitiä tms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 267g202kcal5g41.2g0.5g2.7g
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)167g200kcal33.4g0g5.8g0g
Vesi334g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)93g25kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito hyla (Valio)534g246kcal17.1g25.6g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2800g1347kcal113.4g142.6g29g8.6g
Valittu annoskoko1400g673kcal56.7g71.3g14.5g4.3g
Annoskoko puolitettuna700g337kcal28.4g35.7g7.3g2.2g
Arvot/100g100g48kcal4.1g5.1g1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96339