Punajuuri -inkiväri gazpacho keitto

Keitä punajuuret kypsäksi, anna jäähtyä ja kuori ja paloittele.

Paloittele myös sipuli ja raasta inkivääri.

Sekoita kaikki aineet sauvasekoittimella.

Tarjoa vileänä ja nokare ranskankermaa päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 3419g1312kcal34.2g235.9g6.8g85.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1425g289kcal8.5g54.1g4.3g19.9g
Valkosipuli 114g123kcal9g18.6g0.7g2.4g
Sipuli 627g190kcal7.8g30.1g1.3g10.7g
Inkivääri, tuore, silputtu171g137kcal3.1g30.4g1.4g3.4g
Piparjuuriraaste Felix57g160kcal2g8.5g12.5g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g171g34kcal0g11.1g0g0g
Oliiviöljy 308g2721kcal0g0g307.7g0g
Kasvisliemikuutio 63g191kcal6g8.5g14.7g1g
Vesi3419g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g34g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 23g64kcal2.5g8.7g0.8g6g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 171g474kcal3.4g5.1g47.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g11389kcal153g822g796.2g257.8g
Valittu annoskoko10000g5694kcal76.5g411g398.1g128.9g
Annoskoko puolitettuna5000g2847kcal38.3g205.5g199.1g64.5g
Arvot/100g100g57kcal0.8g4.1g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347284