Yllärimuffinit

Kananmuna ja sokeri vatkataan vaahdoksi.

Lisätään puuhaarukalla sekoittaen sulatettu
voi, vesi (tai maito) sekä kuivat aineet.

Annostellaan muffinivuokiin niin, että taikinan keskelle tulee yksi konvehti kunkin muffinin sisälle ja vielä taikinaa päälle.

Paistetaan 175C 13-18min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Sokeri 300g1218kcal0g299.7g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g50g365kcal0.5g0.5g40g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g20g80kcal0g19.8g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta390g1404kcal50.7g273g8.2g13.6g
Kookoshiutale 35g231kcal2.8g2.2g22.6g5.7g
Hasselpähkinä 65g419kcal9.2g2.2g39.6g11.4g
Enkeli konvehti(minttu&toffee) (Panda)192g908kcal7.9g117.1g44.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2804g9947kcal199.2g1445.6g354.4g61.6g
Valittu annoskoko1402g4974kcal99.6g722.8g177.2g30.8g
Annoskoko puolitettuna701g2487kcal49.8g361.4g88.6g15.4g
Arvot/100g100g355kcal7.1g51.6g12.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94316