Kesäkurpitsa pastakastike

Kuullota sipuli öljyssä, lisää valutetut herkkusienet sekä suikaloitu kesäkurpitsa.

Sekoita jauhot veteen ja lisää seos pannulle nauhana.

Anna kiehua kokoon hetki miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi sulatejuusto ja halutessasi timjami.

Anna vielä kiehua kokoon viitisen minuuttia hiljaisella tulella.

Tarjoile pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 450g81kcal2.5g11.2g1.8g3.1g
Herkkusieni säilyke 150g25kcal3.1g0.3g0.4g3.6g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.30g105kcal4g20.4g0.7g1.1g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Timjami 3g8.5kcal0.3g0.8g0.2g1.1g
Oliiviöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi15g49kcal0.7g2.2g4.2g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 225g669kcal41.7g5.6g53.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2808g2050kcal106.6g88.2g137.6g20.4g
Valittu annoskoko1404g1025kcal53.3g44.1g68.8g10.2g
Annoskoko puolitettuna702g513kcal26.7g22.1g34.4g5.1g
Arvot/100g100g73kcal3.8g3.1g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111038