Raparperipiirakka

1.Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna ja vesi sekä keskenään sekoitetut jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe.

Levitä taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada päälle raparperipalat ja sokeri.

Kypsennä 200-asteisen uunin alaosassa kymmenisen minuuttia.

2.Sekoita munat, sokeri, vaniljasokeri ja kerma.

Kaada seos vuokaan ja kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes pinta on hyytynyt ja piirakka saanut kauniin värin

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 60% rasvaa 169g920kcal1.5g0.8g102.9g0g
Sokeri 143g582kcal0g143.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 219g753kcal22.4g153.6g2.6g7.7g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g9g36kcal0g8.9g0g0g
Leivinjauhe 5.6g10kcal0.3g2.1g0g0g
Raparperi pakastettu394g122kcal2.8g21.7g0.4g5.5g
Fariinisokeri56g228kcal0g56.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 186g265kcal23.2g0.6g19g0g
Sokeri 48g194kcal0g47.8g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl56g48kcal0.8g2.5g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2807g6492kcal117.4g875.4g270.2g26.4g
Valittu annoskoko1404g3246kcal58.7g437.7g135.1g13.2g
Annoskoko puolitettuna702g1623kcal29.4g218.9g67.6g6.6g
Arvot/100g100g231kcal4.2g31.2g9.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225875