Kesäkurpitsakeitto

Paloittele kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipuli.

Kuumenna voi kattilassa ja kuullota.

Lisää 8dl vettä ja 1,5 liemikuutiota, anna kiehua 15min.

Lisää juusto ja mausteet.

Soseuta keitto.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 788g142kcal4.4g19.7g3.1g5.5g
Sipuli (kuorittu)248g67kcal3.2g11.9g0.5g4.2g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g41g87kcal5.6g8.7g3.4g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g225g630kcal42.7g0.1g49.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g25g26kcal2g4g0.1g0.5g
Voi 63g457kcal0.7g0.3g51.2g0g
Basilika, tuore 9g2.4kcal0.3g0.1g0.1g0.1g
Timjami, annos 3g6.8g14kcal0.6g1.8g0.5g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2808g2851kcal119g93.2g216.8g25.6g
Valittu annoskoko1404g1425kcal59.5g46.6g108.4g12.8g
Annoskoko puolitettuna702g713kcal29.8g23.3g54.2g6.4g
Arvot/100g100g102kcal4.2g3.3g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=303407