Raparperi-mansikkahillo

Keitä raparperia ja mansikkaa vedessä.

Kun seos kiehuu, lisää hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan.

Anna kihua hiljalleen yli 10 minuuttia, jotta raparperi leviää tasaisesti hilloon.

Purkita, ja jätä jäähtymään.

Laita säilöön viileään, vaikka saattaa säilyä huoneenlämmössäkin...

jos siis on silmiltä piilossa.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 74g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 552g186kcal3.8g30.4g0.6g7.7g
Mansikka 309g144kcal1.5g26g0.6g5.9g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g469g1830kcal0g459.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2808g4319kcal10.6g1032.4g2.4g27.2g
Valittu annoskoko1404g2160kcal5.3g516.2g1.2g13.6g
Annoskoko puolitettuna702g1080kcal2.7g258.1g0.6g6.8g
Arvot/100g100g154kcal0.4g36.8g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131463