Kana-kasviskastike

Laita öljy kasariin.

Ruskista kanaa hetki.

Lisää suikaloidut paprikat, huuhdottu ja pilkottu purjo sekä pilkottu tomaatti.

Huuhdo kesäkurpitsa ja halkaise se pituussuunnassa kahtia ja halkaise molemmat puolikkaat vielä pituus ja leveyssuunnassa kahtia.

Vuole juustohöylällä kesäkurpitsa lastuiksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää tomaattimurska ja lihaliemi liuotettuna 2dl kuumaa vettä.

Lisää 1 rkl vehnäjauhoa ja sekoita.

Kypsennä noin 15 min, tai kunnes kastike on sopivan kypsää.

Lisää hienonnettu basilika sekä mustapippuria, suolaa ja paprikajauhetta maun mukaan.

Nauti riisin tai tumman pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 6.7g1.8kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Purjosipuli 35g8.1kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Kesäkurpitsa zucchini 267g48kcal1.5g6.7g1.1g1.9g
Paprika punainen 151g44kcal1.4g6.8g0.6g2.9g
Rypsiöljy 18g159kcal0g0g18g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g6.7g20kcal1.1g0.5g1.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 133g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 133g30kcal0.7g4.6g0.4g1.9g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g400g380kcal80g0g2.8g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)247g99kcal2.7g17.8g1.2g3.5g
Vehnäjauho puolikarkea 6.7g23kcal0.7g4.7g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2808g1626kcal177.8g84g51.8g22.4g
Valittu annoskoko1404g813kcal88.9g42g25.9g11.2g
Annoskoko puolitettuna702g407kcal44.5g21g13g5.6g
Arvot/100g100g58kcal6.3g3g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185762