JUUSTOPIIRAAT/TASKUT

Kaada jauohot kulhoon ja tee keskelle syvennys, johon kaadat öljyn, etikan ja suolan.

Sekoita.

Lisää vesi vähitellen ja alusta taikinasta kiinteä kulhon laidoista irtoava pallo.

Jaa taikina kahtia ja kauli kummastakin ohut levy, n. 3mm. Ota levystä torttumuotilla ympyröitä, levitä juustoraastetta toiselle puolelle ja sulje puolikuuksi.

Täytteeksi sopivat myös esim.

pinaatti ja yrtit.

Friteeraa piirakat kuumassa öljyssä.

Taikina ei sovi uunissa paistamiseen.

Tarjoile lämpöisinä.

Puolivalmiit piiraat voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 26 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai638g2233kcal76.5g452.9g13.4g19.1g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g42g379kcal0g0g42.1g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g7g1.4kcal0g0.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 351g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 9g0.2kcal0.1g0g0g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%358g822kcal103.7g8.9g42.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2808g6870kcal360.6g924.6g196.8g38.2g
Valittu annoskoko1404g3435kcal180.3g462.3g98.4g19.1g
Annoskoko puolitettuna702g1717kcal90.2g231.2g49.2g9.6g
Arvot/100g100g245kcal12.8g32.9g7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=231628