Susan banaanikakku

150 g margariinia
1,5 dl sokeria
2 munaa
4-5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1/2 tl suolaa
1/2 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 banaania

1. Vaahdota sokeri ja margariini.

2. Lisää munat yksitellen joukkoon koko ajan hyvin vatkaten.

3. Sekoita kuivat aineet keskenään.

4. Murskaa banaanit haarukalla.

5. Sekoita vaahtoon vuorotellen banaania ja jauhoseosta.

Paista isossa jauhotetussa kakkuvuoassa 170 asteessa n. 50-60 min.
Mausteina voit käyttää myös kanelia ja kardemummaa (jätä pois inkivääri ja neilikka).

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1124 grammaa

Susanstrand
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini (Flora), annos 150g188g1257kcal0g0g150.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu170g214kcal18.7g0.5g15.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 406g1395kcal41.4g284.5g4.9g14.2g
Leivinjauhe 13g22kcal0.7g4.7g0g0.1g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g13g46kcal0.4g10g0.4g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g450g378kcal5g82.4g1.8g8.1g
Sokeri 159g647kcal0g159.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2810g7917kcal132.4g1082.8g345g44.8g
Valittu annoskoko1405g3959kcal66.2g541.4g172.5g22.4g
Annoskoko puolitettuna703g1979kcal33.1g270.7g86.3g11.2g
Arvot/100g100g282kcal4.7g38.5g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122406