Jauhelihakeitto

Lisää aineita siinä järjestyksessä kun kypsyminen vaatii.

Porkkana, sipulit, liemikuutiot ja mausteet ensin kiehuvaan veteen, 10 min keittämisen jälkeen keittojuurekset ja peruna, keitä 10 min. Kukkakaali ja ruskistettu jauheliha viimeiseksi n. 5 min ennen valmistumista.

Lisää vettä jos keitto on liian sakeaa.

Ohjeesta tulee 5 L valmista keittoa eli 10 x 0,5 L annos per 130 kcal.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g60g17kcal0.4g3.6g0.1g1.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
KEITTOJUURES Apetit pakaste180g47kcal1.6g8.6g0.5g4.1g
Peruna, vanha, kuorittu 45g34kcal0.8g7g0.1g0.4g
Vesi749g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi6.6g19kcal0.6g0.5g1.5g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)6g16kcal0.8g0.7g1.1g0g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha120g199kcal22.8g0g12g0g
Kukkakaali, tuore180g36kcal3.2g4g0.5g3.2g
Chili paprika punainen6g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Persilja 15g4.1kcal0.2g0.2g0g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2814g786kcal63.4g56.4g32g22.6g
Valittu annoskoko1407g393kcal31.7g28.2g16g11.3g
Annoskoko puolitettuna704g197kcal15.9g14.1g8g5.7g
Arvot/100g100g28kcal2.3g2g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=157876