Sitruunakana

1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.

2. Pyyhi koivet talouspaperilla.

Hiero koipien pinta halkaistulla ja pestyllä sitruunalla.

Mausta suolalla ja pippureilla.

Nosta koivet voideltuun uunivuokaan
3. Kuori ja puolita valkosipulinkynnet.

Leikka loput sitrukset viipaleiksi ja asettele ne valkosipulin ja timjaminoksien kanssa koipien väleihin.

Valuta päälle hunaja ja kasvisliemi.

4. Paista koipia uunin alatasaolla noin 40 minuuttia tai kunnes on kypsää.

Poista broilerista nahka

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipi (Atria), annos 600g876g1138kcal148.8g9.6g56g0g
Sitruuna 100g263g95kcal1.6g15.8g2.9g0g
Lime, kuorittu, annos 50g44g16kcal0.3g1g0.5g1.2g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g28g29kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Timjami 1.8g4.9kcal0.2g0.5g0.1g0.6g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g13g42kcal0.1g10.2g0g0g
Kasvisliemikuutio 4.4g13kcal0.4g0.6g1g0.1g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2814g2676kcal307.2g84.6g121.4g5g
Valittu annoskoko1407g1338kcal153.6g42.3g60.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna704g669kcal76.8g21.2g30.4g1.3g
Arvot/100g100g95kcal10.9g3g4.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=95263