Feta-jauhelihapyörykät

Keitä peruna, jäähdytä hieman ja haarukoi sipulien, kapriksen ja mausteiden kanssa.

Lisää jauheliha ja kananmunat sekä lopuksi feta.

Muotoile keskikokoisiksi pyöryköiksi ja paista n. 170 asteisessa (kiertoilma) -uunissa 25 min tai kunnes pyörykät ovat "ruskettuneita".

Paista keskitasossa.

Tarjoile esim.

paahdettujen punajuurien ja sipulien kanssa.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Smilodon

Smilodon sanoi...

Normiuunissa lämpötilaa voi nostaa ainakin 200 asteeseen, btw.

lauantai 28.02.2009 klo 16:52

AineksetMääräEnergiaPHRK
Arla Apetina 8% feta170g255kcal27.2g6.8g13.6g0g
Kananmuna kuoreton 94g134kcal11.7g0.3g9.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g85g23kcal1.1g4.1g0.2g1.4g
Kapris etikkaliemessä, Figaro85g26kcal1.8g3.6g0.4g2.7g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g681g1157kcal136.2g0g68.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.8g7.1kcal0.5g1.1g0g0.1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaton 272g207kcal5.1g42.2g0.5g2.7g
Aromisuola (5g)8.5g4.8kcal0.1g0.9g0.1g0.2g
Jauhelihamauste, annos 15g5.6g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2816g3629kcal367.4g118.2g185.2g14.2g
Valittu annoskoko1408g1815kcal183.7g59.1g92.6g7.1g
Annoskoko puolitettuna704g907kcal91.9g29.6g46.3g3.6g
Arvot/100g100g129kcal13g4.2g6.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108284