Pätkiskakku

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sulata rasva ja lisää paloitellut Pätkikset (voit laittaa osan sulaan rasvaan ja osan jauhojen sekaan jos haluat).

Lisää rasvaan rahka ja munat.

Sekoita ja lisää kuivat aineet.

Sekoita hyvin, mutta ei tarvi vatkata.

Laita taikina jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 45 min.

Kuorrutus: sulata 50g rasvaa ja 100g taloussuklaata

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai276g966kcal33.1g195.9g5.8g8.3g
Sokeri 271g1098kcal0g270.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.3g21kcal0g5.3g0g0g
Leivinjauhe 11g19kcal0.6g4g0g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 26g94kcal4.7g2.8g5.5g7.7g
Voi 159g1155kcal1.9g0.6g129.4g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)212g119kcal18g10.6g0.4g0g
Pätkis, 18g115g562kcal4.1g69.9g28.6g0g
Kananmuna kuoreton 175g250kcal21.9g0.5g17.9g0g
Taloussuklaa, Fazer106g546kcal4.1g59.4g31.8g5.6g
Voi 53g385kcal0.6g0.2g43.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2816g10427kcal178g1239g525g43.4g
Valittu annoskoko1408g5213kcal89g619.5g262.5g21.7g
Annoskoko puolitettuna704g2607kcal44.5g309.8g131.3g10.9g
Arvot/100g100g370kcal6.3g44g18.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161319