Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 996g6416kcal140.5g33.9g607.7g174.3g
Vesi133g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g66g146kcal3.1g32.5g0.5g26.6g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g213g655kcal0g163.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2816g14433kcal287.2g460g1216.4g401.8g
Valittu annoskoko1408g7216kcal143.6g230g608.2g200.9g
Annoskoko puolitettuna704g3608kcal71.8g115g304.1g100.5g
Arvot/100g100g513kcal10.2g16.3g43.2g14.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431195