Katkarapupasta (Henrikin resepti)

Vamistusaika noin 30 min. Eka sipulien kuullotus öljyssä, sitten voi ja tomaattipyree.

Sitten kermaa, sekoita tasaiseksi.

Mausta sitten kastike ja keitä tuorepasta samalla aikaa siinä.

Kun pasta alkaa olla valmista, sekoita katkaravut (sulaneet) kastikkeeseen, mutta älä emää keitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 202g138kcal29.2g0g2.2g0g
Tuorepasta fettucine (Euroshopper), annos 500g562g1630kcal61.8g309.1g14.6g0g
Sipuli (kuorittu)124g33kcal1.6g5.9g0.2g2.1g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl15g137kcal0g0g15.2g0g
Voi 16g114kcal0.2g0.1g12.8g0g
Tomaattipyree, Pirkka16g13kcal0.5g3g0.2g0.2g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g450g719kcal9.4g17.1g67.4g0.4g
Soijakastike 20g12kcal1g1.9g0g0g
Valkopippuri 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Oregano, kuivattu 3.9g12kcal0.4g0.9g0.4g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2817g5619kcal208.2g676.2g226g9g
Valittu annoskoko1408g2809kcal104.1g338.1g113g4.5g
Annoskoko puolitettuna704g1405kcal52.1g169.1g56.5g2.3g
Arvot/100g100g200kcal7.4g24g8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279551