Feta-jauhelihapyörykät

Keitä peruna, jäähdytä hieman ja haarukoi sipulien, kapriksen ja mausteiden kanssa.

Lisää jauheliha ja kananmunat sekä lopuksi feta.

Muotoile keskikokoisiksi pyöryköiksi ja paista n. 170 asteisessa (kiertoilma) -uunissa 25 min tai kunnes pyörykät ovat "ruskettuneita".

Paista keskitasossa.

Tarjoile esim.

paahdettujen punajuurien ja sipulien kanssa.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Smilodon

Smilodon sanoi...

Normiuunissa lämpötilaa voi nostaa ainakin 200 asteeseen, btw.

lauantai 28.02.2009 klo 16:52

AineksetMääräEnergiaPHRK
Arla Apetina 8% feta1209g1813kcal193.4g48.4g96.7g0g
Kananmuna kuoreton 665g948kcal83.1g2g68.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g604g163kcal7.9g29g1.2g10.3g
Kapris etikkaliemessä, Figaro604g186kcal12.7g25.4g3g19.3g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g4835g8220kcal967g0g483.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g48g50kcal3.8g7.9g0.3g1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaton 1934g1472kcal36.4g299.8g3.9g19.3g
Aromisuola (5g)60g34kcal0.4g6.3g0.7g1.3g
Jauhelihamauste, annos 15g40g1.2kcal0g0.4g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g25775kcal2609.4g838.4g1315.6g102.4g
Valittu annoskoko10000g12887kcal1304.7g419.2g657.8g51.2g
Annoskoko puolitettuna5000g6444kcal652.4g209.6g328.9g25.6g
Arvot/100g100g129kcal13g4.2g6.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108284