Muna-anjovispiirakat

Nypi taikina ja jätä jääkaappiin lepäämään.

Hauduta purjo pehmeäksi.

Ketiä munia 8 min, jäähdytä ja hienonna haarukalla.

Leikkaa anjovikset saksilla paloiksi.

Sekoita purjo, anjovikset, tilli ja munasilppu.

Painele taikina muffinssivuokien pohjalle.

Jaa päälle muna-anjovisseos.

Sekoita muna kermaviiliin masuta suolalla ja pippurilla, lusikoi päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta. 200-asteinen uuni noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 1137g8078kcal8.5g4.5g909.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1971g6764kcal200.9g1379.8g23.7g69g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 190g163kcal5.9g8.3g11.4g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 2085g2974kcal260.6g6.3g213.7g0g
Anjovis 614g1580kcal177.4g59g70g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 758g486kcal24.3g36.5g26.5g0.1g
Purjosipuli1895g360kcal34.1g45.5g3.8g39.8g
Tilli, tuore 114g34kcal4.2g1g0.9g2.4g
Pizzajuusto, valio758g2578kcal189.5g0g197.1g0g
Muna, annos 60g455g399kcal34.4g3.8g27.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g46829kcal1879.6g3089.4g2969g222.6g
Valittu annoskoko10000g23415kcal939.8g1544.7g1484.5g111.3g
Annoskoko puolitettuna5000g11707kcal469.9g772.4g742.3g55.7g
Arvot/100g100g234kcal9.4g15.4g14.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133831