Muropiirakka (päärynä, rahka)

Sulata murotaikina paketin ohjeen mukaan (1h huoneenlämmössä).

Laita uuni lämpenemään 200 °C. Sekoita rahkan joukkoon kananmuna ja sokeri.

Pilko päärynät kuutioiksi.

Levitä taikina piirakkavuokaan (halk.

n. 27 cm), myös reunoille.

Levitä päärynäkuutiot vuokaan ja kaada rahkaseos päälle.

Paista n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Teehelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Murotaikina Sunnuntai (Raisio), annos 400g60g275kcal3.6g26.9g17.4g0.6g
Päärynän puolikkaat mehussa (Del Monte)36g16kcal0.1g3.8g0g0g
Valkosuklaa-lime rahka (Valio), annos 200g30g51kcal2.2g4.8g2.5g0.3g
Sokeri 6.4g26kcal0g6.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana282g762kcal14g83.8g41.6g1.8g
Valittu annoskoko141g381kcal7g41.9g20.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna71g191kcal3.5g21g10.4g0.5g
Arvot/100g100g270kcal5g29.7g14.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232509