Värikäs pastasalaatti

Keitä pasta kypsäksi lihaliemikuutioilla maustetussa vedessä.

Pilko pikkukurkut sekä juusto sopiviksi suupaloiksi ja lisää suureen kulhoon kinkun, maissin ja herneen kanssa.

Siivilöi pastasta keitinvesi ja huuhtele kylmällä vedellä, jonka jälkeen lisää kulhoon.

Sekoita kermaviilin joukkoon vähän suolaa ja pippuria ja kaada muiden aineiden päälle.

Sekoita huolellisesti pohjaa myöden.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tricolori simpukkapasta (Torino)32g112kcal4.8g21.4g0.8g1g
Lihaliemikuutio Maggi2.5g6.9kcal0.2g0.2g0.6g0g
Korpelan kevyt kinkkukuutio, annos 100g15g17kcal2.2g0.2g0.8g0g
Oltermanni täyteläinen (Valio), annos 100g22g87kcal5g0g7.2g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss15g8kcal0.9g0.8g0.1g0.5g
Maissi jyvät 15g22kcal0.4g3.8g0.4g0.6g
Pikkukurkku (suola) (Rainbow), annos 350g10g2.9kcal0.2g0.5g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 30g19kcal1g1.4g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana282g548kcal29.4g56.6g22g4.2g
Valittu annoskoko141g274kcal14.7g28.3g11g2.1g
Annoskoko puolitettuna71g137kcal7.4g14.2g5.5g1.1g
Arvot/100g100g194kcal10.4g20.1g7.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278741