Joben tonnikalapihvit

Kuori ja keitä perunat kypsiksi.

Ota keitinvettä n. 1dl talteen.

Valuta tonnikalat.

Silppua sipuli ja suolakurkku.

Muussaa haarukalla kypsät perunat ja tonnikala, lisää joukkoon sipuli ja suolakurkku.

Lopuksi kermaviili, sitruunanmehu ja kananmuna.

Mausta suolalla, tillillä ja sitruunapippurilla.

Keitinvedellä hae sopiva löysyys taikinaan.

Tee pieniä palloja kylmään veteen kastetuin käsin, laita pellille leivinpaperin päälle ja liiskaa ja muotoile pihveiksi. 225 astetta ja noin 20 min. Anna jäähtyä ennenkuin lastalla nostelet niitä, koska muuten hajoavat.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 52g54kcal11.6g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )11g5.3kcal0.1g1.3g0g0.1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 15g11kcal0.3g2.3g0g0.2g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 15g20kcal0.4g0.5g1.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 9g11kcal1g0g0.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.2g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana282g217kcal27.4g10.4g6.8g1.4g
Valittu annoskoko141g108kcal13.7g5.2g3.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna71g54kcal6.9g2.6g1.7g0.4g
Arvot/100g100g77kcal9.7g3.7g2.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435341