Lihakeitto

Pilko porkkanat lanttu ja sipuli veteen keitä kypsäksi lisää kypsät karjalanpaistilihat niin että keitto pulpahtaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

1m12p05o
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiateria1, (liha, sipuli, porkkana, 1110g)58g65kcal7.2g1.1g3.4g0.5g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 29g22kcal0.5g4.5g0.1g0.3g
Porkkana, keitetty, suolaa 12g3.9kcal0.1g0.7g0g0.3g
Lanttu 17g4.8kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)8.3g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana282g196kcal16.2g15g7.2g3g
Valittu annoskoko141g98kcal8.1g7.5g3.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna71g49kcal4.1g3.8g1.8g0.8g
Arvot/100g100g69kcal5.7g5.3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=451201