Tomaatti-oliivileipä

Sekoita kuivat aineet.

Lisää vesi, pilkottu oliivi ja aurinkokuivattu tomaatti sekä öljy.

Vaivaa tasaiseksi ja muotoile pellille 2 cm:n paksuinen leipä.

Kohota liinalla peitettynä noin 30 min. Voitele öljyllä ja ripottele päälle rosmariinia.

Paista 225 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 8.3g19kcal0.4g1.5g1.2g0.5g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 8.3g17kcal0.1g0.2g1.7g0.4g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g1.8g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 55g189kcal5.6g38.5g0.7g1.9g
Kauralese 8.3g30kcal1.5g3.8g0.6g1.5g
Vehnälese 3.3g7.6kcal0.4g0.5g0.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana282g599kcal16g93g15.4g11.2g
Valittu annoskoko141g299kcal8g46.5g7.7g5.6g
Annoskoko puolitettuna70g150kcal4g23.3g3.9g2.8g
Arvot/100g100g213kcal5.7g33g5.5g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79369