Kermainen jauhelikastike

Pilko sipuli ja kuullota sitä oivariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää suola ja pippuri.

Lisää kerma ja koskenlaskija.

Anna juuston sulaa ja valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jeanette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 64g143kcal11.3g0g10.9g0g
Kuohukerma (Ingman)47g159kcal1g1.5g16.4g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto23g66kcal4.4g0g5.1g0g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)1.9g10kcal0g0g1.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kuohukerma (Ingman)0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto0g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana282g759kcal33.4g3.4g67g0.2g
Valittu annoskoko141g379kcal16.7g1.7g33.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna71g190kcal8.4g0.9g16.8g0.1g
Arvot/100g100g269kcal11.8g1.2g23.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152296