Riisi-tonnikalavuoka

Keitä riisi kypsäksi.

Mausta lihaliemikuutiolla ja paprikapulverilla (1 tl). Kaada kypsynyt riisi uunivuokaan ja sekoita sekaan 2-3 purkkia tonnikalaa.

Mielellään eri makuja.

Paista 225 asteessa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 53g192kcal4.3g41.9g0.3g0.9g
Tonnikalaa ja vihanneksia mexicana 185 g (Rainbow)29g38kcal2.9g0.9g2.6g0.1g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]29g35kcal3.5g0.6g2g0g
Tonnikala, currykastikkeessa, Rainbow29g29kcal2g0.9g2g0g
Lihaliemikuutio knorr, annos 10g1.6g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana283g587kcal25.4g88.6g13.8g2g
Valittu annoskoko141g293kcal12.7g44.3g6.9g1g
Annoskoko puolitettuna71g147kcal6.4g22.2g3.5g0.5g
Arvot/100g100g207kcal9g31.3g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383689