Jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Paista jauheliha öljyssä, laita mausteet ja creme fraiche sekaan, viipaloi kurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita osa tomaateista ja kesäkurpitsat vuokaan.

Sekoita jauheliha ja kasvikset vuokaan, laita loput tomaatit ja juustoraaste vuoan päälle.

Paista 175 asteessa 45 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g31g53kcal6.2g0g3.1g0g
Kesäkurpitsa55g9kcal0.2g1.4g0.3g0.4g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 16g43kcal0.3g0.5g4.4g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g7.8g23kcal2g0.2g1.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.6g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g30g6kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana283g274kcal17.8g6.4g19.4g1.6g
Valittu annoskoko141g137kcal8.9g3.2g9.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna71g69kcal4.5g1.6g4.9g0.4g
Arvot/100g100g97kcal6.3g2.3g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=464186