Pastasalaatti Tonnikalaa ja paprikaa

Keitä pastaa. 500 g tuli mulla toi 1200 g valmista Fusillaa.

Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta vedet pois.

Sotke pastan sekaan muut ainekset ja mausta oman maun mukaan.

Pippurilla, suolalla ja muilla herkuilla.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty88g124kcal4.6g24.7g0.6g3g
Sinappikurkkusalaatti, Pirkka, 380g15g13kcal0.1g2.8g0.2g0g
Paprikasalaatti, Pirkka15g4.3kcal0.1g1g0g0g
Tonnikala öljyssä 10g20kcal2.8g0g0.9g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g13g11kcal0.3g0.5g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana282g342kcal15.8g58g5g6g
Valittu annoskoko141g171kcal7.9g29g2.5g3g
Annoskoko puolitettuna71g86kcal4g14.5g1.3g1.5g
Arvot/100g100g121kcal5.6g20.5g1.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465340