Pullataikina / Pullat

1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

2. Lisää muna, suola, sokeri ja kardemumma.

3. Laita osa jauhoista.

Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Lisää loput jauhot sekä sulatettu voi taikinaan.

5. Anna taikinan kohota liinan alla.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Testi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 69g237kcal7g48.3g0.8g2.4g
Voi 13g91kcal0.1g0.1g10.2g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.3g3.9kcal0.1g0.8g0.1g0.4g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Hiiva 3.1g2.3kcal0.4g0g0g0.2g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 38g24kcal1.1g1.8g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana283g821kcal19.2g123.2g26.2g6g
Valittu annoskoko141g411kcal9.6g61.6g13.1g3g
Annoskoko puolitettuna71g205kcal4.8g30.8g6.6g1.5g
Arvot/100g100g291kcal6.8g43.6g9.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52403