Porohernekeitto

Liota herneet yön yli. Keitä jonkun aikaa.

Lisää joukkoon savuluut, pilkotut porkkanat ja sipulit.

Mausta meiramilla, laakerinlehdillä ja mustapippurilla.

Lisää paistetut poronlihasuikaleet.

Irrota lopuksi savuluista lihat.

Keitä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 19g57kcal3.4g9.1g0.2g2g
Porkkana 12g4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Poronliha 19g24kcal4g0g0.8g0g
Grilliluut (Hk), annos 100g5.6g14kcal0.8g0.2g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana283g202kcal16.8g21g4.2g5g
Valittu annoskoko141g101kcal8.4g10.5g2.1g2.5g
Annoskoko puolitettuna71g51kcal4.2g5.3g1.1g1.3g
Arvot/100g100g72kcal5.9g7.4g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=456346