Täytetty kesäkurpits (karppi)

Halkaise keräkurpitsat (minulla oli kaksi pienehköä) ja raavi lusikalla keskusta ontoksi.

Paista kesäkurpitsan sisustaa hetki pannulla (jotta vesi haihtuu vähän).

Paista jauheliha ja mauste mielesi mukaan.

Lisää kerma ja kaikki ns. juustotähteet, kaikki käy!
Täytä kesäkurpitsat jauhelihatäyttellä ja paista n. 200 asteessa n. 30 min (kun saa kauniin värin).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 56g10kcal0.3g1.4g0.2g0.4g
Jauheliha, sika-nauta 50g111kcal8.8g0g8.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.3g9kcal0g0g1g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g6.3g21kcal1.3g0g1.8g0g
Vuohenjuusto (Riitan herkku), annos 125g2.5g9kcal0.5g0.1g0.7g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl6.3g23kcal0.1g0.2g2.4g0g
Juusto, keskiarvo 19g66kcal4.7g0g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana283g497kcal31.4g3.4g39.6g0.8g
Valittu annoskoko142g249kcal15.7g1.7g19.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna71g124kcal7.9g0.9g9.9g0.2g
Arvot/100g100g176kcal11.1g1.2g14g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219238