Täytetty porsaan ulkofile

Paloittele sipuli ja paista pekonin kanssa pannulla.

Sekoita lämmin pekoni-sipuli seos tuorejuusto kanssa.

Leikkaa ulkofile "levyksi" ja levitä seos sen päälle.

Rullaa ulkofile takaisin muotoonsa ja mausta pinta suolalla.

Paista 150-asteessa n. 1,5h.

Ulkofile"rullan" voi sitoa paistamisen ajaksi puuvillalangalla tai käyttää hammastikkuja että se pysyy kiinni eikä aukea.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g112g162kcal24.7g0g6.7g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola13g20kcal1g0.5g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g13g43kcal1.7g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana283g451kcal55g1.4g24.4g0.2g
Valittu annoskoko142g225kcal27.5g0.7g12.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna71g113kcal13.8g0.4g6.1g0.1g
Arvot/100g100g159kcal19.4g0.5g8.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218955