Kanasoppaa

1. Voita pannuun kuumenee
2. Kanat+ sipulit paistumaan
3. Paiston jälkeen sotku kattilaan
4. Vettä niskaan+ hern-m-paprikat sekä peruna-sipulisek.

Sekä riisi.

5. Keittele kypsäksi ja viskaa maustetta sekaan : minä maustoin savupaprikajauheella, aromisuolalla,
tabascolla, mustapippurirouheella.

6. Ota lautanen ja lusikka, soppaa eteen ja eiku syömään!! ;)

Huom!! En mitannut valkosipulia enkä riisiä, maun mukaan molempia siis! !arviolta tähän määrät siis laitettu.

.kuin myös veden osalta ja lihaliemikuutioista meni neljä kappaletta :)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 453 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä13g9kcal0.5g1.6g0.1g0.4g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g22g21kcal4.4g0g0.2g0g
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g9g6.1kcal0.1g1.4g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g1.2g3.5kcal0.2g0.1g0.2g0g
Paahdettu sipuli, Pirkka, 1rkl0.6g3.8kcal0g0.3g0.3g0g
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g0.5g2.5kcal0g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow1.2g4.4kcal0.1g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana283g102kcal10.6g9g2.2g0.8g
Valittu annoskoko142g51kcal5.3g4.5g1.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna71g26kcal2.7g2.3g0.6g0.2g
Arvot/100g100g36kcal3.7g3.2g0.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=408351