Kukkakaalikalakeitto

Keitä kukkakaalit ja kala n. 20 min ja sekoita juusto joukkoon.

Suolaa ja pippuria mausteeksi, sitten tehosekoittajalla sileäksi keitoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Omit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 42g10kcal0.8g0.9g0.1g1g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g21g21kcal4g0g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g8.1g23kcal1.5g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana283g108kcal12.6g1.8g4.8g2g
Valittu annoskoko142g54kcal6.3g0.9g2.4g1g
Annoskoko puolitettuna71g27kcal3.2g0.5g1.2g0.5g
Arvot/100g100g38kcal4.4g0.6g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122852