Hapankaalipata (Fineli)

Hauduta hetki silputtua sipulia.

Leikkaa liha pieniksi paloiksi ja ruskista hyvin.

Sekoita ruskistettu liha sipulin joukkoon pannuun ja lisää hapankaali sekaan.

Lisää smetana, hienoksi pilkottu paprika, ripaus suolaa ja 2 rkl paprikajauhetta.

Sekoita hyvin ja siirrä vuokaan.

Anna vielä kypsyä uunissa 30-40 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 56g16kcal0.6g2.4g0.1g1.2g
Sianliha keskiarvo 42g92kcal7.7g0g6.9g0g
Sipuli 7.7g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Rypsiöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Voi 1g7.1kcal0g0g0.8g0g
Paprika punainen 12g3.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprikajauhe 0.8g2.7kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Smetana, rasvaa n. 40 % 21g82kcal0.4g0.5g8.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana284g424kcal18g8g35g3.6g
Valittu annoskoko142g212kcal9g4g17.5g1.8g
Annoskoko puolitettuna71g106kcal4.5g2g8.8g0.9g
Arvot/100g100g150kcal6.3g2.8g12.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=241824