Karppaajan sitruunainen juustokakku(MN11/11)

Sekoita mantelijauhe ja sulatettu voi tasaiseksi.

Paista irtopohjavuoassa, 225C noin 10 min. \\r\\nLiivatteet likoon noin 5min kylmään veteen.

Kerma vaahdoksi ja juusto sekaan.

Purista liivatteista vesi pois ja sulata kuumennettuun sitruunamehuun.

Yhdistä kerma-juustoseokseen.

Mausta halutessasi makeutusaineella.\\r\\n Levitä jäähtyneen kakun päälle.

Anna hyytyä viileässä väh. 2,5h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Belle70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g45g271kcal10.8g3g24.4g0g
Voi 11g82kcal0.1g0g9.2g0g
Liivatelehti, gelatiini34g118kcal29g0g0g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g23g77kcal0.7g0.7g7.9g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g23g58kcal1.3g0.7g5.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton5.1g1.1kcal0g0.1g0g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 1.1g4.6kcal0g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana284g1223kcal83.8g11.2g93.8g0g
Valittu annoskoko142g611kcal41.9g5.6g46.9g0g
Annoskoko puolitettuna71g306kcal21g2.8g23.5g0g
Arvot/100g100g431kcal29.5g3.9g33.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=259678