Janssonska

Voitele uunivuoka ruokaöljyllä (rypsi) ja kaada noin puolet perunasipulipussillisesta vuokaan.

Asettele pienennetyt anjovisfileet perunasipulien päälle ja kaada loput perunasipulista päälle.

Kaada kerma, vesi ja anjovisten liemi vuokaan, halutessa lisää pippuria sekä juustoraastetta.

Paista 180-200 asteisessa uunissa n. 40-50 min. uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Tolstaya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus 500g94g64kcal1.5g14g0.1g0g
Anjovisfileet maustekastikkeessa Rainbow5.6g7.6kcal0.4g0.7g0.4g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)19g16kcal0.2g0.7g1.3g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)9g24kcal2.4g0.1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana284g224kcal9g31g6.8g0g
Valittu annoskoko142g112kcal4.5g15.5g3.4g0g
Annoskoko puolitettuna71g56kcal2.3g7.8g1.7g0g
Arvot/100g100g79kcal3.2g10.9g2.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272438