Kaalilaatikko KP

Keitä hiljalleen kaalit/porkkanat n.1/2h.

Paista jauheliha/sipuli, mausta.

Tee munamaito.

Sekoita ainekset, laita pieniä nokareita rasvaa pinnalle ja paista vuoassa 200 astetta n.1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali36g7.5kcal0.4g1.2g0.1g0.8g
Porkkana 7g2.3kcal0g0.4g0g0.2g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g28g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g4.2g15kcal0.3g3.2g0.1g0.1g
Siirappi 1.7g5.1kcal0g1.3g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 23g51kcal4.3g0g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)7.4g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g28g9kcal0.9g1.4g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.6g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 6.2g8.8kcal0.8g0g0.6g0g
Sokeri 0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana283g209kcal13.8g16.4g9.6g2.4g
Valittu annoskoko142g105kcal6.9g8.2g4.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna71g52kcal3.5g4.1g2.4g0.6g
Arvot/100g100g74kcal4.9g5.8g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309727