Gulassi (Valio Reseptit)

Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen ruoanvalmistusta, jotta se ehtii lämmetä ennen kypsennystä.

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulin kynnet.

Halkaise suippopaprika, poista siemenet ja valkoiset siemenkalvot ja suikaloi paprika.

Kuutioi tomaatit.

Kuumenna voi valurautapadassa.

Lisää lihapalat ja ruskista.

Lisää joukkoon sipulit ja valkosipulin kynnet.

Paista 3 - 4 min, kunnes ne ovat kullanruskeita.

Lisää joukkoon tomaattipyree, paprikajauhe, suippopaprikat ja tomaatit mehuineen.

Paista n. 5 min.
Lisää joukkoon vesi.

Mausta suolalla ja vasikan fondilla Anna muhia liedellä miedolla lämmöllä tai 170-asteisessa uunissa noin 40 min.
Lisää padan joukkoon smetana ja tuorejuusto.

Jatka kypsentämistä vielä n. 10 min. Maista ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Tarjoa paistettujen, kuminalla ja paprikajauheella maustettujen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Dasilva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti56g61kcal12.3g0.1g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Suippopaprika, makea, Pirkka7.3g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaatti 16g3.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Voi 4.4g32kcal0.1g0g3.6g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g1.1g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi29g0kcal0g0g0g0g
Smetana, Valio, hyla8.8g34kcal0.2g0.2g3.7g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola8.8g14kcal0.7g0.4g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana284g304kcal27.6g5g20.2g1g
Valittu annoskoko142g152kcal13.8g2.5g10.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna71g76kcal6.9g1.3g5.1g0.3g
Arvot/100g100g107kcal9.7g1.8g7.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325200