Lihapiirakka / Keitinpiirakka

Tee taikina ja valmista täyte.

Ohra siis keitetään lihaliemessä.

Kohota, täytä ja paista rasvassa.

Repsussa on arvioitu piirakoihin imeytyvä rasva, keittämiseen tarvitaan noin 1,5l.

Tänne ei voi laittaa lainkaan kypsennyshävikkiä?

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Viinisieppo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 3.1g2.3kcal0.4g0g0g0.2g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta69g247kcal8.9g48g1.4g2.4g
Sokeri 1.2g5.1kcal0g1.2g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 6.2g33kcal0g0g3.7g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha14g23kcal2.7g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Ohrasuurimo 2.5g8kcal0.2g1.6g0g0.2g
Lihaliemi laimennettu 6.2g1.2kcal0g0.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana283g726kcal24.4g102.2g22.4g5.8g
Valittu annoskoko142g363kcal12.2g51.1g11.2g2.9g
Annoskoko puolitettuna71g182kcal6.1g25.6g5.6g1.5g
Arvot/100g100g256kcal8.6g36.1g7.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338334