Poropata

Ruskista jauheliha ja mausta.

Laita kerroksittain pataan kasvissuikaleiden kanssa.

Huuhtele paistinpannu vedellä ja kaada loput mausteet veden seassa pataan.

Hauduta uunissa 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 41g52kcal8.9g0g1.9g0g
Sipuli kuivattu 1.6g4.3kcal0.2g0.6g0g0.6g
Fenkoli, annos 100g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Korianteri, annos 10g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Chili, jauhettu (), annos 6g0.2g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g16g4.4kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Itämaiset wok vihannekset (Rainbow), annos 450g39g16kcal0.8g2.7g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Pesto Rosso, Rainbow5.2g20kcal0.3g0.5g1.8g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana283g195kcal20.8g9.4g8g2.8g
Valittu annoskoko142g98kcal10.4g4.7g4g1.4g
Annoskoko puolitettuna71g49kcal5.2g2.4g2g0.7g
Arvot/100g100g69kcal7.3g3.3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=395521