Gumbo/jambalaya

1. Pilko ja paista sipuli, punajuuri ja paprika.

Paista pannussa öljyssä suht kypsiksi.

2. Suikaloi broileri tarvittaessa ja laita myös pannuun.

Paista kypsäksi.

Lisää mukaan chorizot ja paista vielä hetki.

3. Pilko parsakaali pienemmäksi, laita kattilaan.

4. Laita kattilaan broileiri-chorizo-kasvissekoitus ja lisää riisi, sekoita.

5. Lisää mukaan veteen sekoitettu kanaliemikuutio ja katkaravut (nämä voi laittaa vasta loppuvaiheessakin)
6. Lisää mausteita esim.

chiliä, cajun-mausteseosta, pippuria...

7. Anna kiehua pienellä lämmöllä kunnes riisi on kypsää n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Juswuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo snacky (Wigren), annos 30g6.2g21kcal1.3g0g1.7g0g
Sipuli 10g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Maalaiskananpojan rintafilee (Naapurin), annos 600g34g37kcal7.8g0g0.5g0g
Punajuuri 12g4.7kcal0.1g0.8g0g0.3g
Paprika punainen 3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.6g5.1kcal0g0g0.6g0g
Parsakaali brokkoli 14g4.9kcal0.6g0.3g0g0.3g
Katkarapu 17g12kcal2.4g0g0.2g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g0.6g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 34g0kcal0g0g0g0g
Basmatiriisi Pirkka11g39kcal0.9g8.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana284g259kcal26.6g21.4g6.4g1.8g
Valittu annoskoko142g129kcal13.3g10.7g3.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna71g65kcal6.7g5.4g1.6g0.5g
Arvot/100g100g91kcal9.4g7.5g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446790