Metukka-Makaronisalaatti

1. Pilko missä tahansa järjestyksessä juusto, metvursti, omena ja suolakurkku pieniksi kuutioiksi, lisää myös tonnikala salaattipohjaan.

2. Keitä makaroni suolan kanssa, puoli kiloa kuivaa makaronia vastaa noin 1300g valmista tavaraa.

3. Lisää ensin makaroni salaattipohjaan ja sitten kermaviili.

4. Sekoita tasaiseksi.

5. Pistä tunniksi pariksi kylmään asettumaan.

Tästä hyvänmakuinen ja helppo salaatti vaikkapa illanistujaisiin (itse en ahneuksissani jaa-a tätä muille), luovuutta saa ja pitääkin käyttää, joten muuntele raaka-aineita mielesi mukaan, myös kevyemmäksi voi tämän tehdä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Anzmo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Venäläinen meetvursti (Kotivara)19g81kcal4g0.7g6.9g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 56g54kcal1.7g11g0.2g0.6g
Omena, keskikokoinen 200g7.5g2.5kcal0g0.5g0g0.1g
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g15g41kcal4.3g0g2.5g0g
Suolakurkku (Rainbow)7.5g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 30g40kcal0.8g1g3.6g0g
Tonnikala öljyssä 6.9g13kcal1.9g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana284g468kcal25.6g27.2g27.6g1.4g
Valittu annoskoko142g234kcal12.8g13.6g13.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna71g117kcal6.4g6.8g6.9g0.4g
Arvot/100g100g165kcal9g9.6g9.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460625