Juurespapupihvit

Laita korppujauhot turpoamaan ruokakermaan (voit käyttää myös kevytkermaa tai kasvislientä) .raasta porkkanat, palsternakka ja silppua sipuli.

Muussaa pavut esim haarukalla tasaiseksi massaksi.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Mausta suolalla, valkopippurilla ja persiljalla.

Muotoile pihveiksi, tulee n.6-7 suht ohutta pihviä.

Paista öljyssä pannulla kauniin ruskeaksi tai kypsennä uunissa.

Maistuvat hyvältä perunamuussin ja kermaviilikastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä58g64kcal4.5g10.5g0.3g4.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g22g6.1kcal0.1g1.3g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Palsternakka 15g9kcal0.1g1.7g0.1g0.7g
Korppujauho 7.3g27kcal0.8g5.5g0.1g0.4g
Kananmuna kuoreton 8g11kcal1g0g0.8g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki15g12kcal0.2g0.6g1g0g
Rypsiöljy 4.1g36kcal0g0g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana284g339kcal13.8g40.4g12.8g13g
Valittu annoskoko142g170kcal6.9g20.2g6.4g6.5g
Annoskoko puolitettuna71g85kcal3.5g10.1g3.2g3.3g
Arvot/100g100g120kcal4.9g14.2g4.5g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=86174