Juustoinen parsakaalikeitto

Kuullota sipulisilppu kattilan pohjalla, lisää vesi, liemikuutio, parsakaalit ja sulatejuusto.

Mausta pippurilla ja haluamillasi yrteillä.

Anna kiehua kunnes kaalit ovat pehmenneet.

Ota kattila hellalta, lisää ruokakerma ja surauta sauvasekoittimella sileäksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2270 grammaa

Maureen

Mclari sanoi...

Superhyvä resepti! Itse vähän muuntelin ja laitoin ingmanin cheddarin makuista sulatejuustoa 200 g tähän annokseen ja säästin vähän kaloreita myös laittamalla kattilaan oivariini rypsiöljyn sijaan. :)

sunnuntai 24.05.2009 klo 20:34

Tiikeriraita sanoi...

Tää oli hyvä resepti, kiitos!

keskiviikko 11.11.2009 klo 10:18

AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 38g13kcal1.7g0.7g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Kasvisliemikuutio 0,4% (Knorr)0.6g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g5g14kcal1g0g1.1g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g16g19kcal0.5g0.6g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana284g110kcal6.8g3.4g7g2g
Valittu annoskoko142g55kcal3.4g1.7g3.5g1g
Annoskoko puolitettuna71g28kcal1.7g0.9g1.8g0.5g
Arvot/100g100g39kcal2.4g1.2g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109746