Broilergratiini (VHH)

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen currya ja paprikajauhetta (tai caram masalaa) ja paahda mausteita hetken aikaa.

Lisää broileri suikaleina ja paista lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Laita pilkotut kaalit ja broilersuikaleet öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään ja kaada kaalien ja broilereiden päälle.

Paista uunissa n.40 minuuttia.

Anna vetätyä 15 minuuttia ja nauti!

vinkki: höyrytä kaaleja n.7 minuuttia ennen vuokaan laittoa halutessasi pehmeämmän suutuntuman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 454 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 39g9kcal0.7g0.9g0.1g0.9g
Parsakaali brokkoli 39g14kcal1.8g0.8g0.1g1g
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton31g34kcal7.1g0g0.6g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 16g27kcal1.2g0.4g2.3g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl16g53kcal0.3g0.4g5.6g0g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Oliiviöljy 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana284g298kcal22.2g5g20.2g3.8g
Valittu annoskoko142g149kcal11.1g2.5g10.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna71g75kcal5.6g1.3g5.1g1g
Arvot/100g100g105kcal7.8g1.8g7.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242315